Concertul de pricesne a bucurat sufletele piteștenilor!

de | 01.05.2024 11:06 | Lifestyle, Pitești

Luni, în prima zi a Săptămânii Patimilor, în Piața Primăriei din Pitești, a fost un concert de pricesne înălțător pentru sufletele participanților.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești. Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Concertul a fost deschis de Ilinca Din, tânăra cântăreață ce a reprezentat cu cinste Piteștiul și Argeșul în nenumărate concursuri de muzică populară, absolventă a Școlii Populare de Arte și Meserii Pitești, elevă a Colegiului Național ”I.C. Brătianu” și colaboratoare a Centrului Cultural Pitești. Spectacolul de suflet a continuat cu recitalul susținut de Paula Hriscu, artistă hunedoreană de muzică populară, absolventă a Academiei Naţionale de Muzică ”Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, apreciată la nivel național drept o voce minunată a cântecului popular transilvan, dar și a pricesnelor, a cântecelor de strană, ce au mesaj profund religios. Concertul a fost încheiat de două ansambluri corale cunoscute și îndrăgite de iubitorii muzicii bisericești: Corala Arhiepiscopiei Argeșului și a Muscelului și Corul Bisericii Domnești Sfântul Gheorghe.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Paula Hriscu

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Ilinca Din

”O seară de neuitat în Piața Primăriei, locul în care am trăit împreună clipe unice de emoție și încărcătură spirituală, alături de cei care au urcat pe scenă: @Paula Hriscu , @Ilinca Din, Corala Arhiepiscopiei Argeșului și a Muscelului și Corul Bisericii Domnești Sfântul Gheorghe.

Vă mulțumim!

Un post cu liniște, pace și înțelepciune tuturor!”, transmit reprezentanții adminsitrației locale din Pitești.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Parcul Lunca Argeșului este vizitat de aproximativ 1500 de persoane în fiecare zi

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole