Conferința Women4Security, de la Chișinău. Cristina Ghineț, OFL: ”Împreună putem construi proiecte comune”

de | 13.06.2023 17:21 | Știri, Județean, Național, Politic

Două argeșence au fost la cea de-a doua ediție a conferinței Women4Security de la Chișinău. Mai precis este vorba despreCristina Ghineț, președinta OFL (Organizația Femeilor Liberale) Argeș, și Viorica Marin, prim-vicepreședinta OFL Argeș.La această conferință organizată de Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova au participat peste 200 de femei din Republica Moldova și România.

Sursă foto: PNL Argeș

Maia Sandu, președinta Republicii, Ana Revenco, ministra de Interne a Republicii Moldova și senatoarea liberală Nicoleta Pauliuc au deschis lucrările acestui work-shop. Temele conferinței au fost multiple, de la dezvoltarea sustenabilă a parteneriatelor de lungă durată în domeniul securității, la identificare și creșterea inițiativei comune între societate și mediul instituțional și politic și la dezvoltarea atât a culturii organizaționale, cât și a culturii de securitate în Republica Moldova și Europa. “În cadrul celei de-a doua ediții a Women4Security, dezbaterea ”Mai puternice, peste frontieră”, peste 200 de femei din Moldova și România au gândit proiecte, au identificat soluții și și-au unit forțele pentru dezvoltarea de parteneriate. Au fost alese pentru discuții 4 domenii: implicarea comunității, digitalizare, conexiuni trans-sectoriale și implicarea tinerilor. Fiecare domeniu a fost discutat și coordonat de reprezentantele din Moldova și România. Noi am participat la panelul dedicat digitalizării și concluzia a fost că împreună putem construi proiecte comune și putem crește cultura organizațională și de securitate din țările noastre”, a declarat președinta OFL Argeș, Cristina Ghineț, potrivit comunicatului primit.

Sursă foto: PNL Argeș

Citiți, de Asemenea, pe anchetaonline.ro:

Klaus Iohannis a luat act de demisia lui Nicolae Ciucă. Marți – consultări la Palatul Cotroceni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole