Constructorii care lucrează în Pitești, luați în vizor. Cristian Gentea: ”Vom da amenzi celor care nu se conformează”

de | 20.02.2024 09:51 | Pitești, Administrație

Primarul Cristian Gentea atenționează constructorii care derulează lucrări în șantierele din Pitești să nu mai circule pe străzile orașului cu vehicule murdare de noroi pe roți sau pe caroserie. Dacă aceștioa nu se conformează edilul Piteștioului spune că se vor aplica amenzi de până la 3.300 lei.

”Atrag atenția, cu toată seriozitatea, constructorilor care derulează lucrări în șantierele din Pitești: nu mai circulați pe străzile orașului cu vehicule murdare de noroi pe roți sau pe caroserie, murdărie care ajunge pe carosabil!!

Cetățenii care locuiesc în zonele cu șantiere nu trebuie să fie afectați, iar infrastructura stradală trebuie protejată.

Un exemplu negativ este strada Ion Angelescu, așa cum se vede în fotografii!

Vom da amenzi celor care nu se conformează, zilnic, dacă este nevoie, iar sancțiunile sunt de la 1485 la 3300 de lei, conform legii (clasa a IV-a, de la 9 la 20 de puncte amendă cu 165 de lei/punct amendă)”, a scris Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Important pentru acești români! Încep plățile pentru beneficiarii Venitului Minim de Incluziune

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea

Ultimele articole