Continental Fast Line încheie anul cu o creștere de 30% a serviciilor de transport persoane

de | 18.12.2023 11:15 | Din ediția tipărită, Economic, Județean

  • Compania din Mioveni a dezvoltat 3 divizii noi

Compania argeșeană fondată la Mioveni în 2004, Continental Fast Line, desemnată „cel mai bun transportator de persoane la nivel național”, se remarcă prin rezultate economice foarte bune la acest final de an. Continental Fast Line a înregistrat în 2023 o creștere de 30% a serviciilor oferite, prin dezvoltarea unor noi linii de business.

Pe parcursul acestui an, Continental Fast Line s-a concentrat pe realizarea și expansiunea a 3 divizii de servicii, respectiv:

▼ transportul turistic, prin încheierea de parteneriate cu mari agenții de turism;

▼ transport pentru evenimente sportive și corporate;

▼ transport VIP Shuttle.

Continental Fast Line

Parteneriate cu marii operatori de turism: Christian Tour și Hello Holidays

Cosmin Costache, CEO Continental Fast Line, ne-a explicat și ce strategie a urmat pentru a ajunge la aceste rezultate. „Anul 2023 a fost unul de extindere pentru Continental Fast Line. Ne-am concentrat pe dezvoltarea unor divizii pentru care există cerere în piață. Am stabilit parteneriate puternice cu două mari agenții de turism, Christian Tour și Hello Holidays, în regim de circuit și charter, în urma cărora mii de turiști au avut parte de vacanțe de neuitat în Europa cu autocarele din flota noastră.

O altă componentă a reprezentat-o transportul pentru evenimente corporate, sportive sau festivaluri. Ca de exemplu, Continental Fast Line a fost partener logistic, anul acesta, la importante evenimente sportive, precum Cupa Mondială de Polo, Campionatul Mondial de Polo U20, Campionatul European de Haltere U23, Campionatele Mondiale de Gimnastică Aerobică, Balcaniada de Gimnastică Aerobică și la competițiile Clubului Rapid, ale echipei de fotbal Dinamo.

Nu în ultimul rând, am dezvoltat divizia de VIP Shuttle, cu servicii de transport cu limuzine, van-uri și minivan-uri de lux.

La toate acestea se adaugă serviciul deja consacrat de transport zilnic al angajaților companiilor spre și dinspre locul de muncă, în regim ocazional de convenții ori team buildinguri”, ne-a declarat CEO Continental Fast Line, Cosmin Costache.

„Zero accidente” este unul din KPI-urile pe care Continental Fast Line le-a îndeplinit 100% în toți cei 20 ani de activitate

Continental Fast Line deține o flotă modernă de autovehicule, autocare și microbuze de ultimă generație, cu care asigură transport personal în regim regulat, regulat special și ocazional, pentru 30.000 de persoane zilnic. Printre beneficiarii serviciilor sale sunt angajații celor mai importante companii din România, iar aici ne referim la Automobile Dacia, TRW Automotive Safety Systems, Leoni Wiring Systems, Haulotte, Piroux, Metro, Sealynx.

costache cfl - Continental Fast Line încheie anul cu o creștere de 30% a serviciilor de transport persoane

Continental Fast Line deține certificatele ISO 9001, ISO 14001 și ISO45001, obținute după ce a demonstrat că îndeplinește cu succes criteriile stricte de calitate impuse de aceste standarde.

Am investit într-o flotă auto modernă, conform standardelor internaționale de siguranță și acordăm o deosebită atenție experienței șoferilor și a conduitei lor exemplare în trafic, pentru ca angajații companiilor noastre partenere să fie tranportați în siguranță. «Zero accidente» este unul din KPI-urile pe care Continental Fast Line le-a îndeplinit 100% în toți cei 20 ani de activitate. Le mulțumim clienților noștri pentru fidelitate și recomandare și echipei noastre pentru implicare și oferirea serviciilor la cel mai înalt nivel!”, a mai adăugat Cosmin Costache, CEO Continental Fast Line.

Calitatea serviciilor oferite de Continental Fast Line a fost recunoscută în repetate rânduri la nivel național. Astfel, în cadrul Galei Ziua Cargo 2023, a câștigat, pentru al doilea an, titlul de „Cel mai bun transportator de persoane la nivel național”, iar la Gala Tranzit 2023 a obținut premiul pentru „Eficiență în transportul național curse de convenție”. Și la nivel județean i-au fost apreciate meritele, fiind premiată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Argeș pentru excelență în afaceri, iar în „Topul Firmelor din Argeș”, Continental Fast Line s-a clasat pe primul loc.

Continental Fast Line, în cele două decenii de existență,  și-a și extins serviciile la nivel național, desfășurându-și activitatea, în prezent, în București și județele Timiș, Brașov, Neamț, Bistrița-Năsăud, Caraș-Severin, Vâlcea și Dâmbovița, unde există și companiile ai căror angajați sunt transportați regulat cu autovehiculele din flota Continental Fast Line (www.cfl.ro).

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Din ianuarie intră mai mulți bani. Cupoanele de pensie cu majorarea de 13,8% se tipăresc!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bistrița | București | Caraș-Severin | Dacia | Dâmbovița | Dinamo | Leoni | Metro | Mioveni | Vâlcea

Ultimele articole