Azilele de bătrâni din Argeș au fost ținta comisiei de control! Mucegai și alimente expirate – printre alte nereguli descoperite!

de | 10.07.2023 20:47 | Știri, Administrație, Importante, Județean

Controale în azilele de bătrâni din Argeș! Mucegai și alimente expirate – printre alte nereguli descoperite de comisie!

wc azil - Azilele de bătrâni din Argeș au fost ținta comisiei de control! Mucegai și alimente expirate - printre alte nereguli descoperite!

Azilele de bătrâni din Argeș au fost ținta comisiei de control! De la alimente expirate, la mobilier sanitar deteriorat, mucegai, și igrasie – au fost doar o parte dintre neregulile găsite astăzi.

banza azil - Azilele de bătrâni din Argeș au fost ținta comisiei de control! Mucegai și alimente expirate - printre alte nereguli descoperite!azil batrani - Azilele de bătrâni din Argeș au fost ținta comisiei de control! Mucegai și alimente expirate - printre alte nereguli descoperite!

Cele 4 echipe stabilite să facă verificările în județul Argeș și-au încheiat activitatea în urmă cu puțin timp. Au mers în 12 centre pentru îngrijirea vârstnicilor, iar ceea ce au găsit în teren va atrage sancțiuni.

În unele locații, mai multe produse alimentare găsite în bucătării erau expirate. Lactate, carne și produse din carne, pește. Alte locații sunt deficitare la igienă. Lasă de dorit și mobilierul din băi, dar și cel din curți: bănci rupte, scaune în care oamenii se pot răni, țevi ruginite, geamuri sparte. Mai multe imobile nu au autorizație de securitate la incendiu. Și nici măcar extinctoare.

Următoarea raportare va cuprinde și numărul sancțiunilor și vă va fi transmisă mâine, la ora 13. La fel vom proceda pe toată perioada controalelor.”, transmite Radu-Valeriu Perianu, prefectul județului Argeș.

 

Citiți, de asemene, pe anchetaonline.ro

Sfatul AJPIS: Ce să urmărești când alegi un azil de bătrâni!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: