Controale la Dedulești! Ce nereguli au găsit polițiștii argeșeni

de | 18.07.2023 20:59 | Știri, Eveniment, Județean

În cursul zilei de ieri, 17 iulie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu au desfășurat acțiuni în zona popasului de la Dedulești.

Acestea au avut ca scop asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea faptelor contra persoanei și contra patrimoniului, și respectarea prevederilor legale privind comercializarea produselor agricole.

Pe parcursul acțiunilor au fost legitimate 25 de persoane, au fost verificate 12 autovehicule, 4 societăți comerciale din punct de vedere al măsurilor de securitate și au fost controlați 7 producători care comercializau produse agricole.

Potrivit IPJ Argeș, în urma verificărilor, au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7.380 de lei.

Dintre sancțiunile aplicate, șase au fost pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieței produselor din sectorul agricol. Acestea au avut o valoare totală de 1.800 de lei.

Două sancțiuni, în valoare de 580 de lei, au fost pentru circulația pe drumurile publice, iar trei amenzi pentru aprobarea  Normelor metodologice  de aplicare a  Legii nr. 333/2003  privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ignoranța se plătește scump! Nu au respectat semnificația semaforului și au rămas fără permis

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dedulești