Un copil de 4 ani a murit, după ce a fost lovit în cap de un copac tăiat de tatăl său

de | 31.01.2024 14:00 | Național, Eveniment

Sfârșit tragic pentru un copilaș de numai patru ani. Acesta și-a pierdut viața într-o pădure din Prahova.

Potrivit mediafax.ro, micuțul se afla în pădure cu tatăl său, un bărbat de 35 de ani. Acesta a tăiat un copac, care a căzut și l-a lovit pe micuț în zona capului. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Evenimentul tragic a avut loc marți după-amiaza, iar autoritățile au fost alertate prin apel la 112.  La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje medicale, dar și oamenii legii pentru a efectua cercetări.

Micuțului i-au fost efectuate manevre de resuscitate, însă, din păcate, fără succes, fiind declarat decesul. Trupul neînsuflețit al copilului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ploiești, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei morții.

Cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și tăiere fără drept de arbori din fondul forestier național indiferent de forma de proprietate.

Foto descriptiv Presa SM

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ion Georgescu rămâne în arest la domiciliu

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Prahova

Ultimele articole