Un copil de 8 ani a ajuns la spital, în urma unui accident produs de un tânăr beat

de | 15.08.2023 23:45 | Știri, Eveniment, Național

Un copil de 8 ani a fost rănit, marți, 15 august, în urma unui accident care a avut loc în Timișoara, după ce mașina în care se afla a fost lovită de un autoturism condus de un șofer în vârstă de 19 ani, care era băut.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș, tânărul se deplasa pe banda 1 pe strada Cloşca, dinspre Săcălaz spre Timişoara, iar la un moment dat nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulaţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 48 de ani, care se deplasa pe banda 2, pe acelaşi sens de mers.

În urma evenimentului a rezultat o victimă, respectiv un minor în vârstă de 8 ani, pasager în autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 48 de ani. Minorul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului în vârstă de 48 de ani, iar în cazul tânărului de 19 ani a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru fapta sa, tânărului şofer i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice,

Foto descriptiv Romania TV

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bătrâni păcăliți cu alimente gratuite. Escrocii voiau să ia credite pe numele lor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Timiș | Timișoara

Ultimele articole