Cosmin Bratu, tânărul candidat la Primăria Negrași și-a lansat candidatura la Poiana Narciselor

de | 13.05.2024 12:21 | Rural, Politic

Duminică a fost o zi importantă pentru Cosmin Bratu, tânărul candidat la Primăria Negrași. Acesta a ales să-și lanseze candidatura la Poiana Narciselor, într-un cadru festiv. A avut aproape reprezentanții importanți din conducerea USR Argeș. Cu această ocazie, Cosmin Bratu a vorbit și de obiectivele pe care și le-a propus, potrivit comunicatului remis presei.

”Am format o echipă de oameni muncitori”

Sursă foto: USR ARgeș.

”Sunt Cosmin Bratu, cel mai activ consilier local al comunei Negrași, susținut pentru candidatura la funcția de primar al comunei Negrași de Narcis Mircescu, senator și președinte al USR Arges, Emanuel Soare candidatul Alianței Dreapta Unită pentru președinția consiliului județean Argeș, Emilia Mateescu, candidata de Argeș pentru Parlamentul European, Bogdan Badea coordonator zonal și toată echipa USR Negrași. Am lansat astazi (n.r. – duminică) campania electorală cu 7 obiective  dintre care 2 le pot realiza în primul an de mandat:

  1. Administrație profesionistă căreia să îi pese de fiecare locuitor. Nu poți fi un primar bun dacă nu ești în permanență conectat la problemele reale ale locuitorilor.
  2. Punerea în posesie a celor care și-au pierdut terenurile. Cadastrarea terenurilor încă nu s-a încheiat și doar în următorii 3-4 ani se mai poate face ceva pentru cei care au rămas cu actele în mână fără teren, motiv pentru care primarul mai vrea un mandat.

Am format o echipă de oameni muncitori și nu vânzători de iluzii alături de care voi munci pentru comuna noastră!”, a fost mesajul transmis de Cosmin Bratu, potrivit sursei citate.

”Este un tânăr ambițios”

Mai departe, Bogdan Badea, candidat al USR pentru Consiliul Județean și coordonator zonal și-a arătat susținerea pentru tânărul candidat de la Negrași: ”Cosmin Bratu este candidatul USR la Primăria Comunei Negrasi. Este un tânăr ambițios, aflat la primul mandat de consilier local, are proiecte importante pentru această localitate și pentru comunitate. Vrem ca oamenii din Negrași să se simtă respectați și să trăiască fericiți. Pornim la drum în această campanie cu o politică a încrederii pentru că USR este un partid tânăr și oferă o mentalitate diferită față de partidele clasice și extremiste. Mult succes, Cosmin! Ai parte de toată susținerea mea, precum și a membrilor USR Argeș!”

Sursă foto: USR ARgeș.

”Acum 4 ani am avut onoarea să îl cunosc pe Cosmin. Este un tânăr ambițios și are mari șanse să devină primarul comunei Negrași pentru că este principalul contracandidat al actualului primar. Îmi doresc ca toți cetățenii să ajungă să îl cunoască pe Cosmin și să observe calitățile lui. Mult succes!”, a punctat senatorul Narcis Mircescu, președintele USR Argeș.

”Să dăm o șansă generației tinere, educate și competente”

Emanuel Soare, candidatul Alianței Dreapta Unită la președinția Consiliului Județean Argeș, a subliniat că este nevoie de o administrație locală care prețuiește cetățeanul, care apreciază și susține educația și școala, interesată de îmbunătățirea condițiilor de viață ale cetățenilor.

”Comuna Negrași trebuie să evolueze. Am fost astăzi (n.r. – duminică) în comuna Negrași pentru lansarea candidaturii la Primărie a lui Cosmin Bratu, o alternativă de dreapta serioasă pentru Primăria Negrași. Este un tânăr antreprenor care poate contribui la modernizarea comunei Negrași. Împreună cu senatorul USR Narcis Mircescu și cu Emilia Mateescu, fost prefect și candidat la Parlamentul European, am încurajat echipa lui Cosmin și i-am felicitat pe toți pentru curajul și determinarea de a se implica pentru binele celor din jur. Este nevoie de o administrație locală care prețuiește cetățeanul, care apreciază și susține educația și școala, interesată de îmbunătățirea condițiilor de viață ale cetățenilor. Este timpul să schimbăm administrația PSD și la Negrași, să dăm o șansă generației tinere, educate și competente. Putem schimba PSD de la conducerea județului Argeș pe 9 iunie. Alianța Dreapta Unită este soluția!”, a precizat Emanuel Soare, potrivit sursei citate.

Sursă foto: USR ARgeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Deputatul Adrian Miuțescu: La mulți ani, Europa! La mulți ani, români!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole