Deputatul Adrian Miuțescu: La mulți ani, Europa! La mulți ani, români!

de | 09.05.2024 12:17 | Național, Lifestyle, Politic

Deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei, a transmis un mesaj de unitate în Europa, dar și de recunoștință la adresa ”înaintașilor noștri, care ne-au lăsat moștenire România independentă!”

”În fiecare an, de Ziua Europei, celebrăm pacea și unitatea în Europa.

În această zi, ne reamintim și de finalul celui de-al Doilea Război Mondial în Europa, un moment crucial în istoria lumii. În fața amenințărilor actuale la adresa securității cetățenilor Europei, soluțiile pot fi găsite doar prin dialog și cooperare la nivel național, european și internațional. De asemenea, viitorul Europei depinde și de votul nostru, din iunie, pentru componența Parlamentului European.

Pentru noi, românii, 9 mai are o semnificație specială: marcăm Ziua Independenței de Stat a României.

Astăzi se împlinesc 147 de ani de la momentul în care Mihail Kogălniceanu, în calitate de ministru de externe, proclama independența țării.

Respect și recunoștință înaintașilor noștri, care ne-au lăsat moștenire România independentă!

La mulți ani, Europa! La mulți ani, români!”, a fost mesajul transmis de Adrian Miuțescu.

Sursă foto: Facebook Adrian Miutescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

DEPUTATUL ADRIAN MIUȚESCU critică modul în care administrațiile locale au devenit feude: „S-a ajuns ca primăriile să fie lăsate moștenire, de la tată la fiică, de la tată la fiu!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Miuțescu