anchetaonline.ro

Cosmin Petrescu a fost confirmat în funcția de președinte al organizației PNL Curtea de Argeș!

de | 28.01.2023 16:00 | Știri, Județean, Politic

În urma conferinței de alegeri care a avut astăzi, sâmbătă, 28 ianuarie, loc în orașul Basarabilor, Cosmin Petrescu a fost confirmat în funcția de președinte al organizației PNL Curtea de Argeș.

pnl - Cosmin Petrescu a fost confirmat în funcția de președinte al organizației PNL Curtea de Argeș!

Președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu, reprezentanți ai Biroului Politic Județean, dar și primari sau directori liberali au fost, astăzi, prezenți la eveniment.

pnl petrescu - Cosmin Petrescu a fost confirmat în funcția de președinte al organizației PNL Curtea de Argeș!

Cosmin Petrescu a intrat în acest proiect politic cu multă energie, cu forță și cu gânduri foarte bune pentru municipiul Curtea de Argeș. Într-un timp scurt a reușit să crească și să deschidă organizația, a dinamizat comunicarea internă, a perfecționat comunicarea cu cetățenii și a pus pe agenda orașului proiecte bune pentru comunitate.

Este exact de ce are nevoie municipiul, de oameni noi, tineri, cu experiență care sa vină cu proiecte serioase pentru oraș.

Felicitări, Cosmin, ai întreaga susținere a PNL Argeș! Mult succes în activitatea politică.”, transmite PNL Argeș.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonine.ro

Structura anului școlar 2023-2024! Școala ar putea începe mai târziu

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: