Cozi la ghișeele de taxe și impozite. Piteștenii s-au grăbit să-și plătească dările la stat!

de | 03.01.2024 12:25 | Pitești, Administrație, Importante

Anul nou a început la Pitești cu tradiționalele cozi la ghișeele de taxe și impozite. Ca în fiecare an, sute de piteșteni țin să își plătească dările către stat încă din prima zi lucrătoare, iar exemplul stă în pozele din zona Centrului de Taxe și Impozite de la Gară. La Pitești nivelul dărilor locale din acest an este mai mare cu 13,8%.

Sursă foto: anchetaonline

La Centrul de Taxe și Impozite de la Gară

Sursă foto: anchetaonline

La Centrul de Taxe și Impozite de la Gară

Încă din prima zi lucrătoare a noului an mulți piteșteni și-au ținut obiceiul și s-au așezat la cozile de la ghișeele Direcției Impozite și Taxe Locale Pitești pentru a-și plăti dările. Asta în condițiile în care acestea se pot achita și online, chiar din confortul sufrageriei. Dările și impozitele locale din 2024 au fost indexate la Pitești cu rata inflației, deci sunt mai mari ca anul trecut cu 13,8%. În orice zi din an, chiar și în perioadele de libere legale, impozitele și taxele locale, precum și amenzile contravenționale pot fi achitate online, variantă rapidă și sigură:

Sursă foto: anchetaonline

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

La spectacolele Filarmonicii Piteşti. Joi se pun în vânzare abonamentele!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole