Apa Craiului – brandul izvorât din munții Argeșului

de | 01.08.2023 14:00 | Știri, Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Bazinul hidrografic al Dâmbovicioarei – râul Dâmbovicioara marchează o parte din limita estică a parcului Piatra Craiului, captând o serie de pâraie dintre care cele mai importante sunt: Valea Grindu, Valea Căpățânelor, Valea Steghii, Valea cu Apă, Valea Muierii etc.

areal izvoare Apa Craiului - Apa Craiului – brandul izvorât din munții Argeșului

Râul își mărește considerabil debitul în aval, unde primește apele izvoarelor carstice Gâlgoaie (300 l/s), care reprezintă, de fapt, izvoarele râului Dâmbovicioara.

În bogăţiile Pietrei Craiului, urcând către inima Cheilor Brusturelui, câţiva kilometri mai sus de Peştera Dâmbovicioara, un puternic şuvoi de apă tâşneşte la baza unui perete calcaros înalt de câteva sute de metri: La Gâlgoaie.

Și aceasta este originea unei ape minerale declarate de către diferite organisme de evaluare drept una dintre cele mai curate și sănătoase de pe piața din România. Din Argeș, din Dâmbovicioara, Apa Craiului pleacă spre marile centre comerciale și spre companii din industria HoReCa, reprezentând un brand cu care județul se poate mândri și care se dezvoltă de la an la an.

Proiectul acestui brand aparține companiei Cheresta Dâmbovicioara, societate cu capital integral român care a debutat în dezvoltarea afacerii Apa Craiului în urmă cu peste 20 de ani, în 2002, odată cu începerea lucrărilor de explorare. Din anul 2005, activitatea a fost extinsă prin servicii de îmbuteliere şi comercializare a apei minerale naturale. Cifra de afaceri și comenzile au crescut progresiv, pe măsura impunerii produselor pe piaţa românească, iar – în prezent – societatea dispune de tehnologii şi instalaţii moderne atât pentru îmbutelierea apei minerale naturale plate, cât şi pentru producerea apei minerale naturale carbogazificate.

Creată pentru a potoli setea, pentru a hidrata și a energiza organismul, Apa Craiului este, în egală măsură, o soluție ideală pentru realizarea unor produse delicioase, așa cum sunt siropurile naturale sau limonada.

apa craiului - Apa Craiului – brandul izvorât din munții Argeșului

Apa Craiului, carbogazoasă sau plată, provine din subteran și are o compoziție caracteristică și constantă în timp, producătorul argeșean străduindu-se să trimită pe masa consumatorilor din întreaga țară produse de o calitate superioară, menite să asigure toate beneficiile pe care puritatea izvoarelor din care este extrasă o asigură. Proprietăţile acestor sortimente păstrează aceiaşi parametri calitativi şi de conţinut și atunci când este îmbutelită, ajungând la consumatori într-o stare perfectă.

Produsele ajung, aşadar, către publicul larg, prin exploatarea unei bogăţii naturale rare, după un proces de producţie atent monitorizat, la preţuri foarte bune raportate la alte mărci care beneficiază de reclamă.

Definit ca fiind „o experiență răcoritoare și revitalizantă, o apă de înaltă calitate”, produsul realizat la Dâmbovicioara și-a făcut loc treptat pe rafturile marilor lanțuri de supermarketuri și a câștigat preferințele românilor din mai multe zone ale țării.

În prezent, Apa Craiului poate fi găsită pe rafturile multor lanţuri de magazine din România, dar şi în centre de comercializare locale.

Pentru parteneriate şi comenzi, societatea vă stă la dispoziţie cu următoarele date de contact: Argeş, Dâmbovicioara, str. Podul Cheii, nr. 4| Telefon: 0744.422.934 | Email: office@apacraiului.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Apa Craiului