Crimă oribilă! Mamă și fiică- împușcate de soțul italian

de | 15.06.2022 11:13 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Dublă crimă în Italia, victime fiind două românce de 47, respectiv 22 de ani, mamă și fiică. Acestea au fost împușcate de soțul femeii de 47 de ani, un bărbat de 69 de ani, cu care era împreună de aproape 20 de ani.

Familia locuia într-o vilă din regiunea Veneto, din Italia. Potrivit apropiaților româncelor, citați de ȘtirileProtv, cele două, Gabriela Trandafir și fiica ei Renata, trăiau în teroare, după ce femeia i-a cerut divorțul italianului, Salvator Montefusco.

Bărbatul, om de afaceri în construcții, iar acum pensionar, nu dorea să fie părăsit. Prin urmare, încerca să le controleze în permanență. Cei doi mai aveau împreună un fiu, de 17 ani, iar Renata era fiica femeii dintr-o relație anterioară.

Conform sursei citate, băiatul s-ar fi aflat în locuință când tatăl său le-a împușcat pe femei. După odioasa crimă, italianul ar fi mers la un bar din apropiere și a spus unei chelnerițe să sune carabinierii.

crim aitalia2 - Crimă oribilă! Mamă și fiică- împușcate de soțul italian

Foto Observator News

Era foarte agitat, tremura. Era plin de sânge. Și pe mâini era plin de sânge. Primul lucru pe care l-a făcut a fost să ceară o cafea. O cafea cu un pahar mare cu apă. După ce a băut cafeaua, a cerut un telefon mobil. I-a pus pe cei de la bar să pună telefonul pe tejghea, pe difuzor, și să sune la carabinieri. Când aceștia au răspuns, a spus ce făcuse”, a spus chelnerița, conform Știrile Pro tv.

Femeile bănuiau că italianul le-ar putea face rău

Potrivit apropiaților cuplului, în familie existau foarte des certuri, de multe ori fiind chemată poliția și salvarea, după ce bărbatul o lovea pe Gabriela.

Totodată, italianul le interzicea femeilor să se angajeze de teamă să nu devină independente financiar, iar apoi să îl părăsească.

După ce a fost prins de autorități, bărbatul a recunoscut că a tras, inițial, de mai multe ori, în Renata, iar apoi în soția sa.

Voiau să mă dea afară din casă, dar era casa mea. Și, atunci, am luat pușca și am tras în amândouă.”, a mărturisit italianul.

Cele două românce erau din Bacău.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Al treilea caz de variola maimuței- confirmat în România!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bacău | Italia

Ultimele articole