Criminal din Argeș! Și-a ucis iubita cu cruzime!

de | 24.07.2023 14:20 | Știri, Eveniment, Importante, Județean, Național

O crimă sângeroasă a avut loc ieri, 23 iulie. Contabila Primăriei Baia de Fier, o femeie de 57 de ani, a fost omorâtă cu sânge rece de concubinul său cu 16 lovituri de cuțit.

Tragedia s-a petrecut în locuința femeii, iar autorul crimei este un argeșean de 55 de ani. După ce a recurs la gestul extrem, acesta a fost și cel care a anunțat vecinii, iar mai apoi autoritățile, potrivit gorjonline.ro

În prezent, pentru fapta sa, el a fost reținut pentru 24 de ore.

Omorâtă de concubin în propria casă

Duminică seara, cei doi se aflau în bucătăria locuinței victimei, din comuna Baia de Fier, iar pe fondul unui conflict spontan, argeșeanul a lovit-o pe concubina sa G.M., de mai multe ori cu un cuțit în zona inimii, a gâtului și a membrelor, lovituri care au dus la decesul victimei.

Potrivit IPJ GORJ, în urma evenimentului tragic, poliţia oraşului Novaci a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 de un bărbat despre faptul că a ucis-o pe concubina sa.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii însoţiţi de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, iar din primele cercetări au stabilit că un bărbat de 55 de ani, din judeţul Argeş, în timp ce se afla la locuinţa concubinei sale din comuna Baia de Fier, pe fondul unui conflict spontan, i-ar fi aplicat femeii mai multe lovituri cu un cuţit.

Echipajul medical sosit la faţa locului a constatat decesul femeii de 57 de ani, trupul acesteia fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei ”, au transmis reprezentanţii IPJ Gorj.

Ulterior, bărbatul acuzat de crimă a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj pentru audieri, iar trupul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei.

În prezent, argeșeanul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat instanței de judecată.

Prin ordonanţa din data de 24.07.2023, procurorul a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspectul R.G., pentru săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie, faptă prevăzută de art. 188 alin. 1 Cod penal cu aplicarea art. 199 alin. 1 Cod penal. Suspectul R.G. a fost reţinut preventiv în cauză, de către procuror, pe o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 24.07.2023, ora 00:20.

În acest caz, cercetările continuă, pentru stabilirea exactă a tuturor împrejurărilor în care a avut loc tragedia.

Potrivit sursei citate, vecinii spun că femeia trăia în concubinaj cu acest bărbat de câțiva ani.

Din nefericire, bărbatul lângă care și-a găsit alinare după moartea soțului său, a ajuns să fie cel care i-a adus astăzi sfârșitul.

sursă foto radioinfinit.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O tânără mămică din Budeasa are nevoie de ajutorul nostru. Ea luptă să trăiască

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Baia de Fier

Ultimele articole