O tânără mămică din Budeasa are nevoie de ajutorul nostru. Ea luptă să trăiască

de | 24.07.2023 13:21 | Știri, Eveniment, Județean

O tânără mămică din comuna argeșeană Budeasa duce cea mai grea luptă, bătălia pentru propria viață.

Maricica Nedelea a fost diagnosticată la începutul acestui an cu o tumoră gastrică și are nevoie de ajutor, pentru a putea rămâne alături de familia sa.

Tânăra are 29 de ani și este mămica unei fetițe în vârstă de patru ani și a unui băiețel de cinci ani.

După mai multe investigații medicale și internări, Maricica a primit în luna februarie un diagnostic sumbru, carcinom gastric, ascită neoplazică carcinomatoză peritonială, mai exact o tumoră malignă la stomac, care îi pune viața în pericol.

A urmat chimioterapie și o intervenție laparoscopică, însă speranța ar putea veni de la un spital din Cluj, unde urmează să fie supusă unei noi intervenții chirurgicale.

Pentru că drumul pe care tânăra trebuie să îl parcurgă este unul anevoios și costisitor, operația costând 15.000 de euro, ar avea nevoie de ajutorul oricui o poate sprijini.

Cei care doresc să o ajute pot dona în contul RO87 RZBR 0000 0600 2385 5977, Raiffeisen Bank S.A, titular Maricca Nedelea.

Maricica este o luptătoare și imi doresc din suflet să scăpăm de încercarea asta extrem de grea, să fim aceeași familie care eram. Vreau să mulțumesc din toată inima mea prietenilor apropiați și tuturor celor care ne-au fost alături și ne-au sprijinit până acum. Sunt conștient că vremurile în care trăim sunt grele pentru toată lumea, dar daca empatizați cu noi, îndrăznesc să vă rog să ne fiți alături”, este mesajul transmis de soțul Maricicăi.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(Video) Dramă pentru un adolescent din Argeș! Rareș are nevoie de ajutorul nostru!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Budeasa

Ultimele articole