Cristian Dolofan, antreprenor: Dintotdeauna m-a motivat ideea de a fi cea mai bun─â versiune a mea!

de | 14.02.2024 08:00 | Din edi╚Ťia tip─ârit─â, Jude╚Ťean, Lifestyle

Conduce, ast─âzi, una dintre cele mai puternice afaceri de transport din Rom├ónia, o companie devenit─â brand a Arge┼čului ┼či etalon pentru ce ├«nseamn─â o dezvoltare sustenabil─â, bazat─â pe seriozitate, strategie, investi┼úii ┼či adaptabilitate la nevoile pie┼úii. La comanda Dolo Trans Olimp, Cristian Dolofan este unul dintre cei mai tineri antreprenori din sfera transporturilor rom├óne┼čti, dar ┼či unul dintre cele mai puternice nume ale acestui sector vital de activitate.

A ├«nfiin┼úat de la zero o societate ├«ntr-un domeniu puternic concuren┼úial ┼či a reu┼čit s─â o duc─â, la nivelul anului 2022, pe locul doi ├«n Rom├ónia, reunind ÔÇô sub brandul DTO ÔÇô un portofoliu amplu de servicii ├«n transport interna┼úional ┼či service auto, o echip─â cu aproape 500 de angaja┼úi, dar ┼či o misiune public─â ┼či social─â materializat─â ├«n evenimente de amploare na┼úional─â, precum ┼či ├«n finan┼úarea unor proiecte sportive, culturale sau sociale importante pentru comunitate.

Privind ├«napoi, Cristian Dolofan consider─â c─â a avut norocul unui start bun bazat pe ├«ncrederea acordat─â de p─ârin┼úii s─âi, care nu au ├«ncercat niciodat─â s─â ├«l influen╚Ťeze ├«n vreo direc╚Ťie profesional─â, ci i-au creditat deciziile personale.

Au avut ├«ncredere ├«n mine ╚Öi mi-au permis s─â m─â dezvolt ca individ. Am fost ├«ncurajat s─â ├«mi descop─âr propriile abilit─â╚Ťi ╚Öi s─â┬á aleg singur calea pe care vreau s─â o urmez, ajung├ónd astfel s─â am curaj ╚Öi ├«ncredere ├«n mine, ├«n pa╚Öii pe care i-am f─âcut ├«n via╚Ť─â. De mic mi-am dorit s─â am o afacere a mea, ├«n domeniul auto – de care am fost mereu pasionat – s─â nu dau curs niciunei limit─âri ╚Öi frici, s─â m─â dezvolt. Dintotdeauna m-a motivat ideea de a fi cea mai bun─â versiune a mea. Am ajuns acolo unde ├«mi doream ╚Öi mereu ├«ncurajez persoanele din jur s─â ├«╚Öi stabileasc─â un ╚Ťel la care s─â aspire ╚Öi pe care s─â ├«l realizeze! ÔÇť, poveste╚Öte managerul Dolo Trans Olimp.

Dincolo de tenacitatea demonstrat─â ├«n a-╚Öi urma aspira╚Ťiile ╚Öi pasiunea pentru ceea ce a ales s─â fac─â, Cristian Dolofan consider─â c─â pietre importante de temelie pentru succesul pe care ├«l bifeaz─â ast─âzi ├«n antreprenoriat au fost reprezentate de anumite calit─â╚Ťi manageriale: deschiderea c─âtre noi idei, abordarea diferit─â, perseveren╚Ťa ╚Öi curajul de a ie╚Öi din zona de confort.

Acestea m-au ajutat ├«n tot ceea ce am ├«ntreprins p├ón─â acum.ÔÇť, explic─â domnia-sa.

Tot aceste abilit─â╚Ťi au fost cele care au contat enorm ├«n fa╚Ťa provoc─ârilor, ├«n fa╚Ťa schimb─ârilor constante ╚Öi a dificult─â╚Ťilor specifice domeniului s─âu de activitate ╚Öi a economiei de pia╚Ť─â, ├«n general.

Industria transporturilor este un sector fluctuant, care implic─â multe provoc─âri. Managerii se confrunt─â cu o serie de piedici: condi╚Ťiile economice, lipsa de predictibilitate, efectele pandemiei, ┬áimpactul legisla╚Ťiei europene ├«n domeniu, cre╚Öterea pre╚Ťului combustibilului, resursa uman─â, lipsa de speciali╚Öti ├«n domeniu ╚Öi lista poate continua. Este necesar s─â vedem dincolo de provoc─âri, s─â apreciem oportunit─â╚Ťile, precum aceea de a investi ├«n tehnologie, ├«mbun─ât─â╚Ťind astfel considerabil eficien╚Ťa.ÔÇŁ, detaliaz─â Cristian Dolofan abordarea managerial─â pe care o ├«mbr─â╚Ťi╚Öeaz─â de peste un deceniu ╚Öi care – aplicat─â de fiecare dat─â, ├«n fa╚Ťa fiec─ârei provoc─âri – a reu╚Öit s─â pozi╚Ťioneze Dolo Trans Olimp acolo unde se afl─â ast─âzi, pe podiumul afacerilor de succes din industria transporturilor din Rom├ónia.

Începe anul de business 2024 cu proiecte și strategii noi, dar și cu o abordare optimistă asupra rezultatelor pe care le anticipează:

Inten╚Ťionez s─â dezvolt mai multe linii de business. Cu aceea╚Öi capacitate de adaptabilitate ├«n fa╚Ťa provoc─ârilor, sunt convins c─â vom avea rezultatele pe care le-am estimat.ÔÇť, declar─â Cristian Dolofan.

 

 

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dolo Trans Olimp ├«╚Öi reconfirm─â rolul social: finan╚Ťator al sportului, sprijin pentru nevoia╚Öi, partener ├«n ac╚Ťiunile de protec╚Ťie a mediului

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor ╚Öi autor de content media, cu experien╚Ť─â ├«n presa online, PR ╚Öi ├«n promovare social media. Absolvent al Facult─â╚Ťii de Jurnalism ╚Öi Comunicare.

Articole asem─ân─âtoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Dolofan | Dolo Trans Olimp