Cristian Dolofan: O mare realizare este faptul că am reușit să încurajez și să asigur suport pentru mulți oameni din jur, să crească și să se dezvolte la rândul lor!

de | 30.01.2023 12:00 | Lifestyle

Cristian Dolofan

O mare realizare este faptul că am reușit să încurajez și să asigur suport pentru mulți oameni din jur, să crească și să se dezvolte la rândul lor!

Dolo Trans Olimp a cucerit – în numai câțiva ani – topurile transportatorilor din Argeș și din România, impunându-se pe o piață puternic concurențială prin investiții masive într-o flotă impresionantă ca resurse și performanțe, prin dezvoltarea unor servicii conexe la parametrii maximi de calitate, dar – mai ales – prin seriozitatea demonstrată în relația cu partenerii din întreaga lume.

Această seriozitate a poziționat compania ca fiind un business solid și redutabil, iar – la comanda acestui business – tânărul om de afaceri Cristian Dolofan s-a impus ca un manager de forță, cu viziune, capacitate de anticipare, autoexigență și susținere față de dezvoltare.

De altfel, către dezvoltare sunt orientate și planurile aferente anului 2023, an în care, având în vedere creșterea înregistrată în 2022, Cristian Dolofan a decis să bugeteze investiții în reînnoirea flotei de camioane.

Vom continua, de asemenea, investițiile în digitalizarea proceselor, pentru a crește flexibilitatea și productivitatea companiei, dar și pentru a ne alinia la reglementările legale în vigoare din sectorul de transport.”

Și-a asumat în mod curajos un proiect de business uriaș și a ținut să demonstreze, cu fiecare pas din construcția Dolo Trans Olimp, că tânăra generație de antreprenori are toate abilitățile necesare pentru a ridica, dar și pentru a consolida businessuri de brand.

M-am dezvoltat într-un context cu plusuri și minusuri față de generația anterioară. Retehnologizarea de care ne-am bucurat noi ne-a creat contextul unei dezvoltări rapide și eficiente, dar a venit la pachet cu incertitudini, blocaje și cu lipsa de predictibilitate.”– explică tânărul antreprenor contextul în care a construit pe piața de business a vremurilor sale.

A acționat însă cu pasiune și determinare, s-a impus ca organizator și lider și este, astăzi, unul dintre oamenii de afaceri cei mai respectați și puternici ai Argeșului. Pentru generația de specialiști pe care o are în vedere, mizează pe instruire sub sigla DTO și pe fidelizare printr-un sistem atractiv de salarizare.

Este dificil să găsim angajați specializați în piața forței de muncă. Deşi sunt meserii bine plătite, lipsa de pregătire profesională în domeniu face ca, în piaţă, să nu existe mulţi candidaţi. În acest context, mizăm pe angajarea tinerilor fără experiență pe care îi trimitem la cursuri de specializare, iar – pentru fidelizarea angajatilor existenți – am implementat un sistem eficient de bonusare, reușind să avem astfel și grila corectă de salarizare.”

În paralel cu permanenta dezvoltare a companiei pe care o conduce, Cristian Dolofan și-a asociat numele și capacitatea personală de a obține performanță cu întemeierea DTO Rally – un proiect născut din pasiunea pentru mașini, adrenalină și spirit competitiv, care dezvoltă și aduce permanent plusvaloare motosportului românesc.

Sunt mândru de evoluția DTO, de felul în care am reușit să îmi duc pasiunea pentru raliu, dar o mare realizare pentru mine este faptul că am reușit să încurajez și să asigur suport pentru mulți oameni din jurul meu, să crească și să se dezvolte la rândul lor. Îi văd mândri de realizările pe care le au!”

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cornel Popescu: Tinerii specialiști se mândresc cu propriile idei, propun noi modalități de lucru și sunt deschiși la noi tehnologii!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Dolofan