Pleci în Franța? MAE a emis o atenţionare de călătorie

de | 30.01.2023 12:10 | După locație, După subiect, Eveniment, Național, Știri

Pleci în Franța? MAE a emis o atenţionare de călătorie

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenționare de călătorie vizând românii care se află, tranzitează sau au în plan să călătorească în Franța.

Potrivit MAE, marți, 31 ianuarie, va fi organizată o grevă generală în Franța, urmând să fie perturbări ale tuturor categoriilor de transport.

Astfel, linia circulației feroviare naționale (TGV, Ouigo), locale (TER, Intercités, Transilien) și internaționale (Thalys, Eurostar), ar urma să fie afectate de grevă. Oamenii pot consula situația accesând site-urile: https://www.sncf.com/fr, https://www.sncf-connect.com/train/greve, https://www.thalys.com/fr/fr/info-trafic/34482, https://www.eurostar.com/fr-fr/voyage/info-trafic/perturbations.

Și transportul public este posibil să fie perturbat având în vedere greva șoferilor planificată în orașele Franței, precum și cursele aeriene.

Cetățenii sunt sfătuiți de către autoritățile franceze să consulte site-urile rețelei locale de transport pentru prognoze ale circulației și site-ul RATP: https://www.ratp.fr/, pentru detalii privind circulația din regiunea pariziană.

Foto descriptiv Radio România Actualități

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole