Cristian Gentea: ”Copiii locuitorilor din colonia ACH vor continua să meargă în grădinița lor”

de | 10.04.2024 17:26 | Pitești, Administrație

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, vine cu un anunț important pentru cetățenii care locuiesc în zona coloniei ACH: administrația locală a reușit încheierea unui contract de comodat pe spațiu și nu mai este necesară mutarea micuților în altă clădire din oraș.

”Copiii locuitorilor din colonia ACH vor continua să meargă în grădinița lor, în care au fost înscriși de la început – am reușit încheierea unui contract de comodat pe spațiu și nu mai este necesară mutarea micuților în altă clădire din oraș.

Grupa de grădiniță a fost inițial destinată copiilor salariațior ACH (Antreprizei de Construcții Hidroenergetice), actualmente Hidroconstrucția, care locuiau, de asemenea, în zonă.

Mă bucur că acționarii Hidroconstrucția SA au înțeles necesitatea continuării actului educațional în grădiniță și au fost de acord să o transmită în folosință gratuită primăriei!

Astfel, spațiul de 107,87 metri pătrați, compus din trei camere, o bucătărie, o baie și dependințe, împreună cu terenul în suprafață de 254 de metri pătrați, rămân Grădiniței cu Program Normal Nr. 6 – structură în cadrul Grădiniței cu Program Prelungit ”Dumbrava Minunată” Pitești!”, a transmis Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

În Lunca Argeșului, de Simfonia Lalelelor. Irina Rimes și ”Zdob și Zdub”, într-un spectacol prezentat de Daniel Buzdugan  

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole