Cristian Gentea: ”Este primit cu mult entuziasm de tineri și promite să devină o tradiție la Pitești!”

de | 16.09.2023 16:31 | Lifestyle, Pitești

Prezent la deschiderea Pitești Science Festival, primarul Cristian Gentea a felicitat organizatorii pentru ”acest dar făcut tinerilor inteligenți, pasionați de știință și artă!”. Târgul de Științe ”Pitești Science Festival” a început la ora 11.00 în Piața Primăriei din Pitești,

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea. Sursă foto: Facebook Cristian Gentea. Sursă foto: Facebook Cristian Gentea. Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

”Festivalul de Științe vă așteaptă în Piața Primăriei!

Este primit cu mult entuziasm de tineri și promite să devină o tradiție la Pitești!

350 de experimente, pe care Târgul de Științe le-a pregătit privitorilor, sunt realizate și prezentate astăzi publicului de nu mai puțin de 800 de voluntari și 75 de mentori!

La Pitești Science Festival participă în total 26 de mentori RSF, cercetători și profesioniști din diferite domenii STEAM, veniți din 7 țări exclusiv pentru festival!

Felicitări organizatorilor pentru acest dar făcut tinerilor inteligenți, pasionați de știință și artă!”, a scris Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaoline.ro:

(VIDEO) Ziua de Curățenie Națională- marcată de polițiștii și jandarmii argeșeni!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Pitești | Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole