(VIDEO) Ziua de Curățenie Națională- marcată de polițiștii și jandarmii argeșeni!

de | 16.09.2023 14:00 | Județean, Lifestyle

Astăzi a avut loc „Ziua de Curățenie Națională 2023”, eveniment organizat de Asociația Let’s do it, Romania, iar cu acest prilej, în ciuda vremii neprietenoase, jandarmii argeșeni au participat la o acțiune de ecologizare.

Ei au mers în Parcul Ștrand din Pitești și pe albia Râului Argeș, unde au adunat mizeriile lăsate de alții în urmă.

WhatsApp Image 2023 09 16 at 12.01.12 - (VIDEO) Ziua de Curățenie Națională- marcată de polițiștii și jandarmii argeșeni! WhatsApp Image 2023 09 16 at 12.01.13 - (VIDEO) Ziua de Curățenie Națională- marcată de polițiștii și jandarmii argeșeni!

Pet-uri, ambalaje din plastic şi hârtie, cutii, sticle şi alte resturi menajere au fost adunate şi depozitate în saci de unică folosinţă.

Participarea jandarmilor la această activitate a avut ca scop și promovarea acțiunilor bazate pe spirit civic și voluntariat. Totodată, ei spun că își doresc să încurajeze oamenii să aibă un comportament responsabil față de mediu.

Jandarmii argeșeni au răspuns astăzi prezent invitației de a participa la acțiunea de ecologizare desfășurată în parcul Ștrand și pe albia râului Argeș din municipiul Pitești.

Considerăm că a fost o activitate reușită și încurajăm toți cetățenii să ne urmeze exemplul pentru că, doar împreună, putem avea un mediu înconjurător așa cum ni-l dorim.”, a transmis Jandarmeria Argeș.

An de an, sub genericul „Let’s do it” se derulează o campanie de curățenie în toată România, dar și în lume. Pentru anul acesta, a fost aleasă data de 16 septembrie pentru a face curățenie în toată țara, într-o singură zi.

Polițiștii argeșeni, voluntari la „Ziua de Curățenie Națională 2023”

De asemenea, și polițiștii argeșeni s-au oferit voluntari, astăzi, în cadrul campaniei ,,Let’s Do It, Romania!”.

c82b8596 daa2 4c2d 84a0 57fa0081e875 - (VIDEO) Ziua de Curățenie Națională- marcată de polițiștii și jandarmii argeșeni! 9b39391e 6c00 4ba3 b9d9 0b02e96bd8d4 - (VIDEO) Ziua de Curățenie Națională- marcată de polițiștii și jandarmii argeșeni!

Pentru că suntem oameni de acțiune, care cred în puterea exemplului, ne-am mobilizat pentru a ajuta la protejarea mediului înconjurător, prin colectarea deșeurilor.”, transmite IPJ Argeș

Astfel, politițiștii argeșeni, unii însoțiți de familii, au luat parte la activitățile care au fost derulate în cadrul acțiunii „Ziua de Curățenie Națională”, în zona Parcului Ștrand din municipiul Pitești.

8a50e4f7 aa1c 4726 8fb7 ba9edc8bbb14 - (VIDEO) Ziua de Curățenie Națională- marcată de polițiștii și jandarmii argeșeni!

Activitatea a avut drept scop creșterea nivelului de informare și conștientizare a populației privind colectarea deșeurilor, prin voluntariat.”, adaugă IPJ Argeș

sursă foto/video: IJJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pitești: Accident pe strada Depozitelor! Sunt implicate două autoturisme

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IJJ Argeș

Ultimele articole