Cristian Gentea: ”Generații întregi de militari și lideri au fost modelate și pregătite aici”

de | 01.11.2023 14:13 | Pitești, Lifestyle

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a transmis un mesaj de felicitare cadrelor militare, elevilor și absolvenților Școlii de Instruire Interarme a Forțelor Terestre „Mihai Viteazul” cu ocazia sărbătoririi celor 75 de ani de existență. Totodată, Cristian Gentea și-a arătat admirația și respectul pentru ce au reușit să construiască.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

”Cu ocazia sărbătoririi celor 75 de ani de existență, felicit cadrele militare, elevii și absolvenții Școlii de Instruire Interarme a Forțelor Terestre „Mihai Viteazul”, în numele municipalității, și le transmit admirația și respectul comunității pentru ce au reușit să construiască: un loc de formare pentru militarii dedicați, o școală de prestigiu, consolidând astfel forța Armatei Române.

Generații întregi de militari și lideri au fost modelate și pregătite aici pentru a sluji țara noastră cu onoare.

Sărbătoarea acestui moment deosebit marchează nu doar reputația celor peste 7 decade de performanță a școlii, ci și angajamentul continuu pentru evoluție și excelență, în scopul apărării intereselor naționale.

Suntem siguri că vor continua să serviți cu mândrie și devotament România.

La mulți ani și succes în continuarea misiunii nobile pe care și-au asumat-o!”, a fost mesajul pe care l-a transmis Cristian Gentea.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

PITEȘTI. Nu ratați concertul eveniment “VOLTAJ Simfonic”!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea