Cristian Gentea: ”Împlinirea personală alături de partenerul de viață este una dintre cele mai importante reușite ale unui om!”

de | 10.10.2023 12:30 | Pitești, Lifestyle

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a premiat astăzi zeci de cupluri de piteșteni care sărbătorest 50 de ani, respective60 de ani de căsătorie neîntreruptă. Primarul i-a frelicitat pentru contribuția la dezvoltarea comunității și pentru implicarea în ”educarea, prin puterea exemplului, a tinerelor noastre generații!”

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

”88 de cupluri piteștene sărbătoresc astăzi o jumătate de secol în căsătorie! Alte 8 cupluri, sărbătoresc 60 de ani de mariaj.

Împlinirea personală alături de partenerul de viață, împreună la bine și la greu, este una dintre cele mai importante reușite ale unui om! Familia este resursa cea mai valoroasă pentru performanță și succes apoi, în plan profesional!

Este, deci, o bucurie pentru mine și, în același timp, o onoare să le transmit, atât în nume personal, cât și în numele Consiliului Local, prețuirea și respectul nostru pentru modelul de familie pe care îl reprezintă!

Îi felicităm și le oferim, din partea municipalității, un dar simbolic, în semn de apreciere pentru contribuția dumnealor la dezvoltarea comunității și pentru implicare în educarea, prin puterea exemplului, a tinerelor noastre generații!!”, a transmis Cristian Gentea.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

De Ziua Mondială a Sănătății Mintale. Palatul Victoria va fi iluminat astăzi în verde!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea