anchetaonline.ro

Cristian Gentea: În doi ani și jumătate, Piteștiul va avea unul dintre cele mai moderne stadioane din România!

de | 22.11.2022 14:07 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Economic, Pitești

Încă o veste bună privind construirea noului stadion din Pitești, „Nicolae Dobrin”! Primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, a anunțat că astăzi, , s-a dat avizul final (în unanimitate!!!) pentru obiectivul de investiții Construire stadion „Nicolae Dobrin”, strada Nicolae Dobrin nr.10, municipiul Pitești.

De asemenea, edilul a ținut să mulțumească ministrului dezvoltării Cseke Attila, întregii comisii prezente și secretarului de stat Vlad Niculae. Cristian Gentea a anunțat că stadionul va fi finalizat în doi ani și jumătate.

În doi ani și jumătate, Piteștiul va avea unul dintre cele mai moderne stadioane din România!”, a transmis acesta.

gentea2 - Cristian Gentea: În doi ani și jumătate, Piteștiul va avea unul dintre cele mai moderne stadioane din România!

Amintim că pe data de 30 septembrie, studiul de fezabilitate și hotărârea de consiliu local privind obiectivul de investiții a fost predat la CNI (Compania Națională de Investiții), iar pe 4 octombrie a fost depus la Ministerul Sportului documentația tehnică la faza studiul de fezabilitate în vederea inițierii Hotărârii de Guvern pentru demolarea bazei sportive existente.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: