Cristian Gentea: ”Lucrările avansează în Parcul Ștrand”

de | 12.07.2024 09:10 | Administrație, Pitești

Primarul Cristian Gentea anunță că lucrările avansează în Parcul Ștrand, unde se lucrează la un complex sportiv destinat competițiilor și antrenamentelor sportive juvenile.

În luna martie administrația locală anunța începerea lucrărilor în zona Costache Negri – Parcul Ștrand, în cadrul proiectului ”Construire Complex Sportiv”. De altfel, acest complex sportiv va include un teren de fotbal de 35 x 45 m, o sală de recuperare sportivă, vestiare, o tribună acoperită cu 190 de locuri și amenajări exterioare pentru curte. Tribunele vor fi realizate din confecții metalice, acoperite cu policarbonat rezistent la intemperii și la radiații UV. Scaunele din tribună, de culoare violet, vor fi fixe și rezistente la uzură. Durata de implementare a proiectului este de 12 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

Proiectul finanțat de Ministerul Dezvoltării Locale și Administrației Publice prin Compania Națională de Investiții ”C.N.I.” S.A. are o valoare totală de 3.226.917,53 lei fără TVA (3.840.031,86 lei cu TVA).

”Lucrările avansează în Parcul Ștrand, aici unde vom avea încă un complex sportiv destinat competițiilor și antrenamentelor sportive juvenile, într-un loc de agrement iubit de piteșteni!

Teren de fotbal, sală de recuperare sportivă, vestiare, tribună acoperită cu 190 de locuri!

Totul cu fonduri externe bugetului local, de la Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții!

Urmăresc permanent stadiul lucrărilor din șantiere!”, a transmis Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Foto descriptiv. Sursă foto: Sursă foto: Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Urmează un weekend de foc în Argeș! Va fi cod roșu de caniculă sâmbătă și duminică

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare: