Cristian Gentea: Piteștiul s-a calificat în procesul de evaluare pentru obținerea de fonduri nerambursabile

de | 14.12.2023 17:27 | Pitești, Economic

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a anunțat că Piteștiul s-a calificat în procesul de evaluare și selecție pentru obținerea de finanțare de fonduri nerambursabile pentru proiecte comunitare prin Programul Incluziune și Demnitate Socială 2021-2027. Banii sunt pentru investiții în domeniul infrastructurii sociale (centre de zi sau centre integrate), a serviciilor sociale pentru copii, vârstnici și persoane vulnerabile.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea

Piteștiul s-a calificat în procesul de evaluare și selecție pentru obținerea de finanțare de fonduri nerambursabile pentru proiecte comunitare prin Programul Incluziune și Demnitate Socială 2021-2027!

Prin partenerul municipalității, Asociația Grupul de Acțiune Locală Pitești, vom beneficia de 5,6 milioane de euro pentru investiții în domeniul infrastructurii sociale (centre de zi sau centre integrate), a serviciilor sociale pentru copii, vârstnici și persoane vulnerabile!

Suntem pe locul 17 din 40, în evaluarea eligibilității proiectelor depuse la ADR Sud Muntenia, fapt care ne întărește convingerea că suntem printre cei mai interesați de accesarea banilor pentru comunități!”, a transmis Cristian Gentea, primar al municipiului Pitești, prim-vicepreședinte PSD Argeș.

Foto descriptiv. Sursă foto: și Facebook Cristian Gentea

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Workshop final. Sute de elevi au fost ajutați să rămână la școală

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole