anchetaonline.ro

Cristian Gentea ales din nou în funcția de președinte al PSD Pitești!

de | 25.02.2023 13:00 | Știri, Importante, Județean, Politic

  • Alegeri la PSD Pitești!

 

Astăzi, 25 februarie, de la ora 11:00, a avut loc Conferința Municipală de Alegeri a PSD Pitești, una dintre cele mai performante organizații ale PSD din Argeș și la nivel național.

Evenimentul s-a desfășurat în sala mare a Filarmonicii din Pitești.

Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești și președinte executiv al PSD Argeș a candidat pentru un nou mandat de președinte al PSD Pitești, funcție pe care o ocupă cu rezultate excelente încă din anul 2010.

La eveniment au participat de asemenea și deputatul Simona Bucura Oprescu, președintele CJ Argeș – Ion Mânzână, primarul orașului Mioveni – Ion Georgescu, Dumitru Tudosiu, primarul comunei Albota – Ion Dumitru sau primarul comunei Bradu – Dan Stroe.

Cristian Gentea Pitești

 

INFORMAȚII NOI

Edilul Cristian Gentea a candidat și a câștigat!.

A fost numit, în urmă cu puțin timp, oficial, președinte al PSD Pitești.

Peste 350 de membri ai Organizației PSD Pitești (care numără în total aproape 3.600 de membri) au participat astăzi la Conferința Municipală de Alegeri.

Primarul Cristian Gentea a fost reales în unanimitate în funcția de președinte al PSD Pitești, fiind încă o dată confirmate și apreciate performanțele sale politice și în administrație.

În funcția de prim-vicepreședinte a fost ales Lucrețiu Tudor, administrator public al municipiului Pitești, iar secretar executiv a fost ales consilierul local Dumitru Tudosoiu.

Felicitări primarului Cristian Gentea! Mult succes în activitatea politică și administrativă în Pitești!, este mesajul transmis în mediul online de PSD Pitești.

Cristian Gentea Pitești

La rândul său, primarul municipiului Pitești a ținut să mulțumească pentru încrederea acordată.

Domnia sa a transmis următorul mesaj:

Vă mulțumesc pentru încrederea învestită în noul meu mandat de Președinte al Partidului Social-Democrat filiala Pitești!

Răspunderea mea ca lider va fi, și de acum înainte, aceea de a cataliza inteligența și maturitatea politică dobândite împreună, în folosul cetățenilor.
Sunt determinat să continui în echipă să susținem cu toată puterea proiectele social-democrate, să răspundem cu soluții viabile și reformatoare așteptărilor sociale în aceste vremuri dificile.
Partidul Social-Democrat este cea mai puternică forță politică din România, ne asumăm și onorăm această realitate cu bună-credință!
Așa să ne ajute Dumnezeu!, a transmis Cristian Gentea. 

 

Foto: Facebook PSD Pitesti

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea