Cristian Gentea: ”Primul contract de lucrări finanțat în cadrul PNRR a fost semnat”

de | 10.07.2023 13:51 | Știri, Administrație, Pitești

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, anunță că a fost semnat primul contract de lucrări finanțat în cadrul PNRR prin care o unitate de învățământ importantă intră în renovare. Mai precis este vorba de lucrări de renovare energetică a Colegiului Național Alexandru Odobescu.

”Primul contract de lucrări finanțat în cadrul PNRR a fost semnat la primărie astăzi, 10 iulie 2023, pentru ”Renovare energetică Colegiul Național Alexandru Odobescu”!

Hidro Gaz Pipe este firma câștigătoare a achiziției pentru investiții în reabilitare termică a clădirii, a instalațiilor de încălzire, apă caldă, iluminat interior, ventilație cu recuperare de căldură, dar și pentru montarea de surse regenerabile de energie și lucrări de management energetic integrat!

De asemenea, vor fi montate 2 stații de încărcare pentru vehicule electrice aferente cu putere peste 22 kW, care vor fi deservi 4 locuri de parcare pentru aceste autovehicule electrice.

Valoarea contractului este de aproximativ 6.400.888,00 lei fără T.V.A. și are un termen de realizare de 12 luni (2 luni proiectare și 10 luni execuția lucrărilor)”, a scris Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Diploma de Onoare a Municipiului Pitești. Polițiștii salvatori, premiați de primarul Cristian Gentea

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole