Cristian Gentea: ”Rotary dovedește că este un simbol al schimbării pozitive”

de | 10.12.2023 14:56 | Pitești, Lifestyle

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a fost prezent, sâmbătă, 9 decembrie, la Balul de Caritate Rotary Club Pitești. Cu această ocazie Cristian Gentea și-a adresat membrilor Rotary Pitești aprecierea personală.

”A fost o deosebită onoare, pentru mine, să adresez membrilor Rotary Pitești aprecierea personală.

Gala Rotary celebrează nu doar realizările individuale în afaceri sau în viața publică, ci și contribuțiile colective ale membrilor săi, la binele comunității noastre.

Cu fiecare proiect educațional, vocațional sau social desfășurat, și fiecare inițiativă caritabilă sprijinită, Rotary dovedește că este un simbol al schimbării pozitive.

Seara a fost o recunoaștere a angajamentului asumat față de orașul nostru, cu oamenii săi, specificul și identitatea culturală a locului, pentru crearea acelui mediu în care membrii unei comunități se simt conectați, sprijiniți și implicați reciproc – pentru a ne simți ”acasă”!”, a transmis Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cristian Gentea: ”Școala de șah de la Pitești este una puternică!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea