Cristian Gentea: ”Un an școlar plin de bucurii!”

de | 09.09.2024 11:26 | Pitești, Lifestyle

Elevii s-au întors astăzi în bănci astăzi. Noul început de an vine cu o serie de provocări pentru toți cei implicați, de la copii și părinți, la dascăli ori autorități. Cu această ocazie, primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a transmis succes elevilor și dascălilor în activitatea lor.

”Dragi elevi, părinți și cadre didactice,

Fiecare septembrie ne oferă ocazia unei bucurii speciale și speranța unui nou început – prima zi de școală!

Copii, adolescenți și adulți suntem împreună de fiecare dată cu sentimentul de apartenență la acea comunitate ce unește generațiile, dincolo de diferențele firești, fiind toți parte a comunității școlare!

Celor care intră prima dată într-o sală de clasă le doresc să-și urmeze curiozitatea și curajul de a descoperi lumea, celor care se întorc în bănci sau laboratoare le urez puterea de a își realiza visurile!

Părinților, învățătorilor și profesorilor le transmit, pe lângă respectul meu, al unuia dintre cei care au studiat toată viața, considerația administrației pe care o conduc, pentru responsabilitatea excepțională asumată: formarea tinerilor, cea mai valoroasă resursă națională!

Încă de la începutul mandatului meu ca primar, administrația locală a avut și are ca prioritate școala, educația, sportul pentru sănătate fizică și mentală, iar investițiile în infrastructura pentru învățământ au fost mai mari în fiecare an, prin fonduri nerambursabile și buget local. De la construirea de creșe noi, de săli de educație fizică sau terenuri multifuncționale de sport, reabilitarea și renovarea energetică a numeroase instituții de învățământ piteștene, până la dezvoltarea multor proiecte educaționale prin parteneriate cu universitățile și asociațiile de tineret, ne asumăm responsabilitatea unei bune administrări a bazelor de formare pentru copiii noștri!

Începe din nou anul școlar și vă doresc tuturor, elevi și profesori, sănătate și putere de muncă, satisfacții în pregătirea zilnică și reușite la examene!

Un an școlar plin de bucurii!”, a transmnis Cristian Gentea pe pagina de Facebook. 

Sursă foto: FB Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

9 septembrie – Sărbătoarea Sfinților și Drepților Părinți Ioachim și Ana

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | educație | elevi

Ultimele articole