Cristina Neagu – câștigătoare de ziua ei! CSM București, victorie în semifinala cu CSM Târgu Jiu

de | 26.08.2023 18:01 | Știri

CSM București s-a calificat în finala Supercupei României la handbal feminin, după ce a trecut de CSM Târgu Jiu cu 34-18. Urmează cea de-a doua semifinală din Pitești Arena, care se dispută acum între Rapid și Dunărea Brăila.

Finala mică va avea loc de la ora 15:00, în 27 august. Învingătoarele din semifinale vor juca cu trofeul pe masă, de la 17:30.

Sursă foto: Facebook Federația Română de Handbal.

”CSM București sărbătorește victoria cu 34-18 cu CSM Târgu Jiu și ziua de naștere a Cristinei Neagu, o legendă a handbalului mondial, așa cum apreciază și European Handball Federation.

Mâine va juca finala, cu trofeul pe masă”, au scris pe pagina de Facebook cei de la Federația Română de Handbal.

Cristina Neagu, palmares impresionant

Cristina Neagu s-a născut la 26 august 1988, în Bucureşti. Şi-a început ascensiunea în lumea handbalului la Clubul Sportiv Şcolar nr. 5 Bucureşti, în 2000, la vârsta de 12 ani. La doar 17 ani, a fost declarată cea mai bună jucătoare de la Campionatul European de Tineret din Austria, unde echipa României a obținut medalia de argint. A primit premiul pentru cea mai bună debutantă a anului 2009, World’s best Rookie of the Year 2009, acordat în premieră de Federaţia Internaţională de Handbal (IHF). Printre alte premii câștigate, potrivit celor de la sport.ro, Cristina Neagu a fost desemnată cea mai bună handbalistă a anului 2010 de către Federaţia română de specialitate şi cea mai bună jucătoare de handbal din lume, în ancheta Federaţiei Internaţionale de Handbal.

Biletele la meciurile din Supercupa României sunt disponibile pe aici, dar și la Casieria Pitești Arena în ziua meciurilor.  Fiecare bilet este valabil pentru ambele meciuri ale zilei

Sursă foto: Facebook Federația Română de Handbal.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Festivalul ANALOGUE și-a marcat o primă zi de excepție!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole