Festivalul ANALOGUE și-a marcat o primă zi de excepție!

de | 26.08.2023 16:01 | Știri, Lifestyle, Național

Mii de oameni au participat aseară, la Mioveni, la prima zi a Festivalului ANALOGUE, o escapadă în muzică și natură, ultimul festival de anvergură al verii in Romania. Festivalul durează trei zile și pe scenă urcă zeci de trupe și artiști în vogă, pentru ei fiind montate chiar două scene, nu una singură.

Fiecare participant la Festivalul ANALOGUE de la Mioveni, din Argeș, a fost în extaz pentru că muzica a fost pentru toate gusturile. Pe cele două scene amenajate au urcat atât nume mari ale muzicii românești și internaționale cât artiști care tânjesc după faimă.

Într-un mix de genuri, sunt 18 artiști români și internaționali cunoscuți.

Această a doua ediție a festivalului a fost net superioară celei dintâi. Locul a fost transformat într-un uriaș board game. Au fost amplasate variante gigantice ale unor jocuri consacrate, standurile de facepainting și ateliere de creație. Gamification este cuvântul de ordine al ediției din acest an, iar față de anul trecut, când au fost 30.000 de iubitori ai muzicii, la Analogue-ul de anul acesta sunt așteptați mult mai multi.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: