Carambol cu 6 mașini pe DN 7C! Două victime sunt asistate

de | 26.08.2023 15:08 | Știri, Eveniment, Județean

Un carambol cu 6 autoturisme a avut loc, în urmă cu doar câteva momente, în cursul zilei de astăzi, sâmbătă, pe DN 7C, în Merișani.

Pompierii intervin în localitatea Merișani cu o autospecială pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire ale incendiilor la un accident rutier în care au fost implicate cinci mașini.

La locul incidentului nu au fost identificate victime încarcerate.

Un echipaj SAJ acordă îngrijiri medicale la două persoane conștiente.

Accidentul rutier este unul ușor.

Se circulă alternativ, pe un sens.

 

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un tânăr de 22 de ani, din județul Arad, care conducea o autoutilitară, pe DN 7C, din direcția Pitești către Curtea de Argeș, în localitatea Merișani, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus, în aceeași direcție de mers, de o tânără de 22 de ani, din Bulgaria, pe care l-a proiectat în autoturismul din fața sa, condus de un bărbat, de 52 de ani, din județul Călărași, care la rândul său, a fost proiectat într-o autoutilitară, condusă în aceeași direcție de mers, de un bărbat de 47 de ani, din București, autoutilitară care a intrat în autoturismul din fața sa, condus de un bărbat, de 46 de ani, din Câmpulung, pe care, de asemenea, l-a proiectat în autoturismul din față, condus de un bărbat de 31 de ani, din Bulgaria.

În urma accidentului, au fost răniți, ușor, o femeie de 38 de ani și un minor de 13 ani, ambii din Brăila, pasageri în cel de-al treilea autovehicul implicat în carambol.

Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilitea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.”, transmite IPJ.

 

Foto descriptiv.
Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Spune STOP arderilor de vegetație! Alege să fii responsabil!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole