Ministrul Simona Bucura-Oprescu: ”Îmi doresc îmbunătățirea activității Casei de Pensii”

de | 26.08.2023 14:57 | Național, Politic

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, a avut vineri o discuție cu cei din conducerea caselor teritoriale de pensii. Simona Bucura-Oprescu a precizat că se va face în perioada următoare o evaluare a necesarului de resurse, inclusiv cea umană, pentru că își dorește ”îmbunătățirea activității Casei de Pensii, la fel ca și a celorlalte instituții ale Ministerului Muncii”.

Casa de Pensii este una dintre cele mai importante și mai accesate instituții din România, iar ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura-Oprescu, și-a declarat sprijinul total pentru îmbunătățirea activității acesteia, potrivit informării publicate pe pagina de Facebook a Ministerului Muncii.

Sursă foto: Facebook Ministerul Muncii.

“Casele teritoriale de Pensii gestionează circa 10.000.000 de beneficiari. Vom face în perioada următoare o evaluare a necesarului de resurse, inclusiv cea umană, deoarece îmi doresc îmbunătățirea activității Casei de Pensii, la fel ca și a celorlalte instituții ale Ministerului Muncii.

Acest lucru este cu atât mai important cu cât pensiile reprezintă un punct esențial în PNRR și lucrăm la o reformă a sistemului de pensii pentru a putea atrage fondurile europene pe care România le merită”, a spus vineri ministrul Simona Bucura-Oprescu în cadrul unei întâlniri pe care a avut-o cu directorii caselor teritoriale de pensii și cu conducerea națională a Casei de Pensii.

Sursă foto: Facebook Ministerul Muncii.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

CNAIR. Nouă ofertanți pentru continuarea lucrării de modernizare a DN73, sectorul Câmpulung-Brașov!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Simona Bucura-Oprescu

Ultimele articole