Cum arată și cum va arăta! Vezi ce bloc va intra în renovare

de | 19.01.2023 19:12 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Pitești

Primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, a anunțat astăzi pe pagina sa de Facebook că blocul 15 din Strada Rahovei va intra în renovare energetică, prin PNRR! Valoarea aprobată a investiției este de 2.894.547,60 lei.

”Alături de proiectant, de președintele asociației de proprietari și de administrator, am avut o primă întâlnire cu locatarii care au solicitat finanțarea pentru a le prezenta proiectul. Vor fi efectuate lucrări de anvelopare a fațadelor, de înlocuire a acoperișului, de schimbare a tâmplăriei și închidere a holului exterior cu termopan pentru rentabilizarea consumului de energie. Am discutat ca, în zonă, să proiectăm și amplasarea unei stații de încărcare a autovehiculelor electrice”, a scris Cristian Gentea.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea

Valoarea aprobată a investițiilor este de 2.894.547,60 lei pentru renovarea blocului 15 din strada Rahovei și de 123.067,50 lei pentru realizarea, în apropiere, a stației de încărcare.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

23-24 ianuarie 2023. Iată programul de circulație al autobuzelor Publitrans

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole