Un cunoscut astrolog a murit! Avea doar 39 de ani

de | 01.02.2023 09:21 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Un cunoscut astrolog a murit! Avea doar 39 de ani

Moarte subită a unui cunoscut astrolog din România! Mădălina Manole s-a stins din viață luni seara, la vârsta de doar 39 de ani.

Cauza morții nu este cunoscută, încă, dar se pare că decesul s-ar fi produs în urma unui stop cardio-respirator.

Așa cum, probabil, unii dintre voi au aflat deja, Mădă a plecat aseară într-o lume mai bună. Vom reveni cu informații despre ziua când ne vom despărți, doar fizic, de ea, imediat ce vom avea detalii. Vă mulțumim!”, a transmis familia Mădălinei.

Potrivit Antena 3, surse din rândul familiei au mărturisit că Mădălina Manole a întâmpinat probleme de sănătate, în 2022, fiind internată. Ea ar fi suferit de „colică abdominală, deshidratare completă și blocaj renal”.

Deși era inginer specializat în electronică şi telecomunicaţii, de câțiva ani drumul său profesional s-a schimbat, alegând astrologia, domeniu de care Mădălina era fascinată.

A lucrat la mai multe televiziuni și publicații online, precum Pro TV, TVR 2, Digi 24, Playtech.ro, Unica.ro, Ego.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Caz halucinant! Un bărbat a sunat la Poliție pentru că a găsit o femeie în patul lui

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole