Curse gratuite la Publitrans de Zilele Piteștiului! Vezi programul

de | 16.05.2022 21:10 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Pitești

În perioada Zilelor Municipiului Pitești, Publitrans oferă curse gratuite pe ruta Teatrul „Al. Davila” – Parcul „Lunca Argeșului”.

Zilele Municipiului Pitești, sub egida „Pitești Fest”, vor avea loc în perioada 20-22 mai 2022, fiind cea de-a 634-a aniversare de la prima atestare documentară a Piteștiului.

Având în vedere că mare parte a evenimentelor vor avea loc în Parcul Lunca Argeșului, administrația locală pune la dispoziție o cursă specială a companiei Publitrans, ce va funcționa pe parcursul celor trei zile ale Pitești Fest. Măsura a fost luată pentru a evita aglomerarea traficului rutier. Totodată, piteștenii vor evita, în acest fel, neplăcerile care ar putea apărea din cauza numărului insuficient de locuri de parcare.

Cursele gratuite Publitrans vor funcționa pe traseul Teatrul „Al. Davila” – Parcul „Lunca Argeșului” și retur, cu plecări din 30 în 30 de minute.

Programul curselor: 

• Vineri, 20 mai – între orele 12:00 și 24:00;
• Sâmbătă, 21 mai – între orele 09:00 și 24:00;
• Duminică, 22 mai – între orele 09:00 și 22:00.

Trafic întrerupt pe o stradă din Pitești! Se asfaltează

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Publitrans