Dacian Cioloş deschide lista de candidaţi ai Partidului REPER pentru PE. ”Avem ambiția de a răsturna toate calculele electorale pe care și le fac ceilalți”

de | 11.03.2024 15:09 | Național, Politic

Partidul REPER a anunțat astăzi lista candidaţilor la alegerile europarlamentare din 9 iunie, prezentând o echipă din care fac parte actuali europarlamentari, dar și nume noi. ”Avem ambiția de a răsturna toate calculele electorale pe care și le fac ceilalți”, a transmis actualul europarlamentar Dacian Cioloș pe pagina de Facebook.

Astfel, potrivit celor de la Agerpres, lista este deschisă de Dacian Cioloş. Pe lista pentru Parlamerntul European se mai găsescd și actuali europarlamentari precum Ramona Strugariu şi Dragoş Pîslaru, actualii deputaţi Andrei Lupu, Oana Cambera şi Simina Tulbure, dar şi cercetătorul fizician Cristian Presură și profesorul universitar clujean Ciprian Mihali.

”Colegii m-au ales să deschid lista Partidul REPER la alegerile pentru Parlamentul European din 9 iunie. Avem ambiția de a răsturna toate calculele electorale pe care și le fac ceilalți. Credem că partidele incompetenței, oricât de comasate, pot fi trântite la vot de cetățeni.

Suntem fermi, hotărâți și vom munci oricât este nevoie pentru a vă convinge că avem cea mai bună echipă care reprezintă România în UE și singurul sondaj pentru noi este rezultatul votului”, a transmis pe pagina de Facebook fostul premier Dacian Cioloș.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Dacian Ciolos

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Guvernul a adoptat OUG. Alegerile europarlamentare și locale au fost stabilite pe 9 iunie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dacian Cioloș

Ultimele articole