Daniel Constantin: „România are nevoie de servicii financiare accesibile și de educare a populației în domeniul financiar”

de | 01.04.2022 11:57 | Știri, Județean, Politic

 

Deputatul PNLArges, Daniel Constantin este co-inițiator al proiectului de lege, adoptat de plenul Camerei Deputaților, prin care este instituită „Ziua educaţiei financiare”, în data de 11 aprilie.

Din punct de vedere al impactului social, prin introducerea acestei reglementări și prin creșterea nivelului de conștientizare, cetățenii și întreprinderile vor putea cunoaște mai bine produsele și serviciile financiare, vor gestiona mai bine evenimentele neprevăzute și își vor putea planifica investițiile viitoare.

Manifestările publice, simpozioanele, seminariile sau alte tipuri de evenimente publice, în domeniul financiar, organizate în fiecare dată de 11 aprilie, îi vor ajuta pe români să atingă rapid și ușor un nivel minim de educație financiară și să obțină sfaturi pertinente privind produsele și serviciile financiare pe care le folosesc de-a lungul vieții.

România are nevoie de servicii financiare accesibile și de educare a populației, în sensul folosirii acestora”, precizează deputatul PNL Argeș.

 

 

Daniel Constantin

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Daniel Constantin | PNL | PNL Argeș