ACUM! Bărbat găsit fără viață în cartier Trivale

de | 01.04.2022 11:37 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Pompierii au fost solicitați, în urmă cu puțin timp, în cartierul Trivale din Pitești, acolo unde un bărbat ar fi fost blocat în interiorul unui apartament. Apelul la 112 a venit după ce respectivul om nu ar fi răspuns rudelor la telefon, dar nici la ușă.

Pompierii de la Detașamentele Pitești și Bradu, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, au intervenit la locul solicitării, reușind să deblocheze ușa locuinței. Din păcate, persoana care se afla în apartament a fost găsită fără viață. Este vorba de un bărbat de aproximativ 80 de ani, care, cel mai probabil, a murit din cauza naturale.

La fața locului a ajuns și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Urmează să se stabilească în ce împrejurări a avut loc decesul.

55 de solicitări în 24 de ore

O intervenție similară a pompierilor a avut loc, seara trecută, de această dată în municipiul Curtea de Argeș. Pompierii au fost solicitați pentru deblocarea ușii unui apartament din Curtea de Argeș, în care locuia un bărbat de 74 de ani. Rudele nu reușiseră să îl contacteze pe nicio cale, astfel, au sunat la numărul unic de urgență 112.

Salvatorii au pătruns în locuință și au găsit proprietarul fără viață.

Paramedicii SMURD au fost nevoiți să transporte la spital o femeie, rudă cu decedatul, care la primirea nefericitei vești, a suferit un atac de panică.

Potrivit reprezentanților ISU Argeș, în ultimele 24 de ore, pompierii argeșeni au gestionat 55 de misiuni pe teritoriul județului. Totodată, echipajele SMURD au gestionat în teritoriu 20 de cazuri pentru acordarea asistenței medicale de urgență.

Foto descriptiv

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu | Pitești | Trivale