Senatorul PNL Dănuț Bica anunță: 500 lei pentru elevii și preșcolarii din medii defavorizate

de | 27.10.2023 14:00 | Din ediția tipărită, Național, Politic

Și în acest an se vor acorda tichete educaționale pentru copiii proveniți din familii vulnerabile.

Alocarea se face prin Programul Incluziune și Demnitate Socială 2021-2027, negociat de ministrul Marcel Boloș și aprobat în timpul mandatului de premier al președintelui PNL, Nicolae Ciucă. Vor fi acordate tichete sociale în valoare de 500 de lei preșcolarilor și elevilor de nivel primar și gimnazial înscriși în unități de învățământ de stat și care provin din medii dezavantajate. Tichetele sociale se acordă într-o tranșă unică în fiecare an școlar, pe o perioadă de 4 ani școlari (2023-2027). Ministerul Educației, condus de ministra PNL Ligia Deca, va primi și centraliza cererile pentru acordarea acestei măsuri de sprijin educațional.”, a anunțat senatorul liberal argeșean Dănuț Bica.

dan bica - Senatorul PNL Dănuț Bica anunță: 500 lei pentru elevii și preșcolarii din medii defavorizate

Tichetele vor putea fi folosite pentru cumpărarea celor necesare la școală sau grădiniță, respectiv toată gama de rechizite, de la caiete, instrumente de scris, ghiozdane, penare etc., dar și pentru îmbrăcăminte și încălțăminte.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dănuț Bica: „25 octombrie – Ziua Armatei României! La mulţi ani!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dănuț Bica

Ultimele articole