(Video) Darius Mabda, românul de 14 ani care participă la „America’s Got Talent: All-Stars”

de | 26.01.2023 20:13 | Lifestyle, Național, Știri

 

Darius Mabda, băiatul de 14 ani din Oradea a impresionat publicul dar și juriul emisiunii „America’s Got Talent: All-Stars”. cu prestația sa. Acesta a reușit să treacă în etapa următoare.

Românul nostru a pășit extrem de emoționat pe scena americană și a spus că este un vis pentru el faptul că se află acolo, pe scena cea mai mare din lume.

După ce a început muzica acesta a uitat de emoții și a dansat minunat, prestația lui fiind lăudată de membrii juriului.

 

 

Iată ce au spus cei trei membrii ai juriului: SImon Cowell, Howie Mandel și Heidi Klum.

 

Ești o combinație între Nadia Comăneci și Mihail Barîșnikov. Ești un dansator extraordinar, ești un acrobat și un atlet”, i-a transmis Howie Mandel.

Darius Mabda

 

Ești incredibil. A fost absolut minunat. Ne-ai tăiat răsuflarea când ne uitam la tine. Nu e de mirare că ai câștigat”, a precizat Heidi Klum.

 

Darius Mabda

 

Erai foarte emoționat, a început prestația ta și aveam impresia că am mai văzut asta înainte. Dar apoi… totul s-a schimbat. Am foarte mult respect pentru tine”, a fost răspunsul lui SImon Cowell.

 

Darius Mabda a început dansul singur, imitând diverși dansatori și dansuri pe care le vedea pe internet sau la televizor iar după ce părinții l-au dus la cursuri de dans acesta a început să devină tot mai pasionat de această formă de artă. A devenit din ce în ce mai bun, câștigând cu timpul numeroase premii dar a devenit cunoscut după participarea la emisiunea „Românii au talent” ediția 12. A reușit să câștige admirația publicului dar și marele premiu de 120.000 de euro.

 

 

Video: Youtube

Foto: captură video Youtube

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: America's Got Talent