Trei rute noi anunțate de Wiz Air! Bilete de la 149 lei!

de | 04.02.2023 10:15 | Știri, Lifestyle, Național

 

  • Veste bună pentru toți românii iubitori de călătorii!

 

Trei rute noi sunt anunțate de compania aeriană Wizz Air, rute din București către Luxemburg, Timișoara către Zakynthos și București către Skiathos.

rute wizz

Cele trei rute noi vor fi introduse din luna iunie 2023 iar prețul unui bilet va porni de la 149 lei.

Reprezentanții Wizz Air precizează că zborurile de la București la Luxemburg vor fi în zilele de marți și sâmbătă începând cu 13 iunie iar prețul unui bilet pornește de la 149 lei.

În ceea ce privește ruta București – Skiathos aceasta va avea loc joia și duminica începând cu 15 iunie iar prețul biletului va porni de la 169 lei iar a treia rută Timișoara – Zakynthos va avea loc doar în zilele de joi, începând cu data de 15 iunie. Prețul de pornire pentru această rută va fi de la 169 lei.

Trebuie menționat că biletele sunt disponibile în prezent și pe wizzair.com dar și prin intermediul aplicației mobile.

Reamintim faptul că Wizz Air a anunţat de curând lansarea a trei noi rute din România și către Turcia. O rută fiind disponibilă din Iaşi către Istanbul, iar celelalte două din Cluj-Napoca, respectiv Bucureşti, spre Antalya.F

Biletele pentru aceste rute pot fi cumpărate, deja, online de pe site-ul Wizz Air, dar şi prin intermediul aplicaţiei pentru mobil, începând de la tarife de 119 lei/segment/persoană.

 

Foto: Wall-Street.ro

 

 


Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Wizz Air

Ultimele articole