anchetaonline.ro

Datoriile istorice către Mioveni au ajuns la 3,6 milioane de euro!

de | 14.03.2022 10:21 | Administrație

Săptămâna trecută, Consiliul Local Mioveni a votat bugetul pe 2022, valoarea acestuia fiind de 164.705,49 mii lei. Și anul acesta, bugetul este grevat de sume foarte importante, care se cuveneau de drept din cotele defalcate care se repartizează de la centru. Datoria s-a rostogolit de la un an la altul, astfel încât, la acest moment, Mioveniul ar avea de recuperat nu mai puțin de 3,6 milioane de euro! Dacă până acum am avut guvern mai pe dreapta eșichierului politic, primarul Ion Georgescu poate spera la o remediere a problemei dat fiind faptul că PSD se află nu doar la guvernare, ci și la butoanele Ministerului Finanțelor. Dacă nici așa, atunci înseamnă că cineva, acolo sus, îl sabotează.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ion Georgescu | Mioveni | PSD