anchetaonline.ro

Primarul din Ștefănești a reconfigurat toată primăria

de | 14.03.2022 10:22 | Administrație

Cumpărături de început de an la Primăria Ștefănești. 32.450 de lei se vor duce pentru achiziția de mobilier. SC MDA Format Wood SRL a primit, prin încredințare directă, comanda pentru corpuri noi de mobilier. Primarul Nicolae Velcea ne-a declarat că a trebuit să reconfigureze toată primăria, întrucât modul în care erau distribuite serviciile era cât se poate de haotic.

„Am regrupat toate serviciile, am făcut un alt flux la primărie. Înainte aveam Urbanismul la etaj, Registratura prin față, Taxele și Impozitele într-o parte, Registrul Agricol în altă parte. Am făcut un modular afară de 70 mp în care am mutat Taxele și Impozitele. Rafturile și bibliorafturile nu se mai încadrau pe dimensiuni, așa că am dat comandă de altele. Am mutat Contabilitatea în biroul meu, eu m-am mutat în alt birou unde să nu încurc fluxul cetățeanului și al angajaților. Acum, publicul intră în curtea primăriei și are în față modulul cu Taxe și Impozite, cu cinci ghișee. Are la un loc toate serviciile de care are nevoie, nu trebuie să mai facă labirinturi prin primărie. Contabilitatea mutând-o, i-am comandat niște rafturi mult mai înalte, pentru că arhiva e arhiplină și trebuie să ne organizăm cumva și cu ea.”, ne-a declarat primarul Nicolae Velcea. Acesta intenționează să mai facă și 25-30 de locuri de parcare pentru cetățenii care vin la primărie, pentru că în acest moment doar angajații beneficiază de unul.

Citește articolele pe același subiecte: Nicolae Velcea | Primăria Ștefănești
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: