anchetaonline.ro

Informații despre cea mai veche pârtie pe hârtie din România!

de | 14.03.2022 10:24 | Administrație

Vicele Nicolaescu: „Anul acesta suntem convinși că semnăm contractul pentru Molivişu!”

Molivișu este, probabil, cea mai veche pârtie din România. Veche pe hârtie, nu altfel, căci județul nostru, din punct de vedere turistic, a ratat cu succes, până în prezent, toate oportunitățile posibile. Marius Nicolaescu, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, spune că anul acesta se va face un pas important spre realizarea efectivă a acestei controversate pârtii, în jurul căreia se speră să se lege o amărâtă de stațiune montană.

„Pentru Molivișu, anul acesta suntem convinși că semnăm contractul de finanțare pentru proiectare și execuție. Deja lucrăm la reactualizarea studiului de fezabilitate care va fi gata până la finalul lunii. Pârtia se va realiza cu 50% fonduri europene și 50% finanțare locală.”, a declarat Marius Nicolaescu.

Vă reamintim că celebra pârtie ar fi trebuit să fie gata încă din 2015, doar că a pierdut integral finanțarea europeană după ce proiectul a intrat în vizorul procurorilor.

Citește articolele pe același subiecte: Marius Nicolaescu | Molivișu
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: