anchetaonline.ro

David Popovici face o strângere de fonduri pentru copiii cu nevoi!

de | 24.08.2022 13:45 | Știri, Eveniment

Cunoscutul campion mondial și european al României, , a făcut o strângere de fonduri pentru copiii cu nevoi! Înotătorul a postat chiar pe contul său personal de pentru a strânge cât mai multe donații pentru aceștia. El cere ajutorul urmăritorilor lui pentru a da o nouă șansă la viață celor aflați în astfel de situații.

donatii - David Popovici face o strângere de fonduri pentru copiii cu nevoi!

Ba mai mult, sportivul a anunțat că își va dona atât casca, cât și ochelarii de campion pentru a o ajuta pe Florentina și pe copiii ei! Prin Home and Homes România, David a reușit să strângă până acum, suma de 155,038 ron din 197,000 ron. Această sumă s-a acumulat din urma a 2.041 de  donații făcute de cei care își doresc să ajute. De asemenea, au mai rămas doar 2 zile până când donațiile se închid, așa că încă mai este timp pentru cei core doresc să facă o faptă bună!

david popovici - David Popovici face o strângere de fonduri pentru copiii cu nevoi!

E nevoie de noi toți pentru copiii Florentinei. Putem face asta împreună? Vă mulțumesc pentru tot!”, scrie campionul pe instagram.

doneaza david - David Popovici face o strângere de fonduri pentru copiii cu nevoi!

De asemenea, cei care doresc să facă o donație pot accesa acest link!

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Anunț de ultimă oră cu privire la ratele românilor !

Citește articolele pe același subiecte: David Popovici | Instagram
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare: