Doi dealeri de droguri care vindeau copiilor, au fost arestaţi în urma unor percheziţii!

de | 08.06.2023 18:09 | Știri, Eveniment, Național

Doi bărbați au fost reținuți și ulterior arestați în urma unor percheziţii ce au avut loc, în cursul zilei de astăzi, joi, 8 iunie, în judeţul Mureş.

Aceștia vindeau droguri de risc şi de mare risc, inclusiv unor minori, conform unor comunicate transmise de IPJ Mureş şi DIICOT, Serviciul Teritorial Mureş.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş, împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Târgu Mureş, au efectuat, joi, cinci descinderi, în judeţul Mureş, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi mare risc şi deţinere de droguri de risc şi mare risc, în vederea consumului propriu.
În urma perchezițiilor, două persoane au fost reținute pentru o perioadă de 24 de ore.

Cei în cauză sunt bănuiţi că, de la începutul anului curent, ar fi deţinut şi comercializat droguri de risc şi de mare risc în judeţul Mureş, printre cumpărători regăsindu-se şi persoane minore”, informează sursele citate, potrivit Agerpres.

 

Potrivit Digi24, în urma percheziiilor au fost descoperite şi ridicate, pentru continuarea cercetărilor, „aproximativ două kilograme de substanţă cu conţinut de 3 – CMC, 200 de grame de cannabis, precum şi sisteme informatice şi mijloace de stocare a datelor informatice, despre care există bănuiala că ar fi fost utilizate în cadrul activităţii infracţionale”.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Mureş a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru o perioadă de 30 de zile.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Motociclist la 74 de ani! A murit in trafic, la Albota

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole