anchetaonline.ro

Decembrie de spectacol. S-a aprins iluminatul festiv la Pitești!

de | 01.12.2023 21:58 | Pitești, Lifestyle

S-a aprins iluminatul festiv și a fost deschis, oficial, Târgul de Crăciun Pitești 2023. Zona centrală a fost plină de oameni veniți să vadă spectacolul de culoare și lumini și să se bucure de concertul oferit de Fuego. Surprizele pregătite de administrația locală vor continua în luna decembrie cu diverse evenimente menite să încânte cetățenii.

Sursă foto: Primăria Pitești

”De 3 ani Piteștiul are tradiția frumoasă a Târgului de Crăciun!

M-am bucurat să fim acasă, din nou împreună în această seară, pentru a aprinde iluminatul festiv al sărbătorile de iarnă!

Ca de obicei, bucuria de a da startul sărbătorilor în Piața Primăriei Pitești au avut-o cei mici – fetițe și băieți, toți emoționați și nerăbdători!

Vă doresc sărbători minunate în familie, colindători mulți în case, sănătate și bucurii care să vă umple inimile!

Ne-am bucurat și de primul colindător: artistul Paul Surugiu-Fuego”, a transmis primarul Cristian Gentea.

Decembrie de spectacol continuă la Pitești

print screen print screen print screen

Vă reamintim programul pregătit de administrația locală din Pitești: în seara Ajunului de Moș Nicolae, pe 5 decembrie, de la ora 17:00, Teatrul Așchiuță va oferi celor mici un spectacol magic, iar pe 7 decembrie, între orele 17:00 și 19:00, pe scena în aer liber vor evolua copiii talentați ai Asociației “Musicando con Adina Sima”. Sâmbătă, 9 decembrie, în intervalul orar 14:00 – 17:00, cunoscuta artistă Ioana Anton va susține un concert de muzică populară, difuzat live de către Argeș TV. Pe 13 decembrie, de la ora 17:00, Palatul Copiilor va oferi un program artistic de două ore vizitatorilor târgului, urmat, în data de 14 decembrie, de un spectacol interactiv/demonstrativ de dans (latino, bachata) desfășurat de Dance Flow Academy împreună cu Școala de Dans “Latin Street”, iar pe 15 decembrie, între orele 17:00 și 20:00, Centrul Cultural Pitești va aduce, pe scena din Piața Primăriei, un spectacol de colinde, muzică folk și folclor. Seria spectacolelor continuă cu recitalul oferit, în seara de 16 decembrie, de la ora 19:00, de către  Band-ul Filarmonicii Pitești. Pe 21 decembrie, între orele 17:00 și 19:00, Centrul Județean de Cultură și Artă Argeș revine cu o nouă ediție a evenimentului de tradiții și obiceiuri vechi “Argeșul autentic”, desfășurat în centrul orașului și în Piața Primăriei. A doua zi, pe 22 decembrie, în intervalul orar 17:00 – 18:00, piteștenii și vizitatorii Târgului de Crăciun Pitești se vor bucura de o oră de colinde interpretate de Corala “D. G. Kiriac”.

Sezonul magic al sărbătorilor de iarnă va fi încheiat, în seara de Revelion, printr-un spectacol de excepție, care va încânta publicul de toate vârstele și gusturile muzicale, marcând momentul trecerii dintre ani: între orele 22:00 și 24:00, în Piața Primăriei, DJ Project va încinge atmosfera, iar Viorica și Ioniță din Clejani, alături de vestitul Taraf al Clejanilor, vor oferi un recital extraordinar, transmițând tuturor celor prezenți dragostea de viață și pasiunea pentru muzica românească autentică. Noul an va fi întâmpinat de un foc de artificii impresionant, devenit deja o tradiție pentru piteșteni.

Sursă foto: Primăria Pitești și print screen

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

A comandat un iPhone 12 de pe un site de anunțuri, dar în colet a primit o bucată de lemn

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești